~Khat Kufi~

12:21 AM

Salam, semua!!!

Akhirnya aku berjaya menyiapkan trademark yang berasaskan khat kufi. Fuh.. Punyerlaa susah nak buat benda tu. Firstly aku lakar kat kertas dulu walaupun aku bleh jer gune photoshop terus.
#InFact aku malas nak gune komputer time tu.
Then, aku pun mula sketch kat photoshop dalam pukul 5.00 petangg dan bende tu siap dalam pukul 9.00 malam. Sangat happy bile dapat menyiapkannya.
tapi x tahu betul ke tak khat kufi aku tu..
Aku dah cuba yang terbaik buat khat tu..
( khat kufi pada aku yang paling susah nak buat berbanding khat2 lain )
Jeng.. Jeng.. Jeng..
 inilah hasilnya


Aku pun edit skit dan buat macam nie..
Time nie, x der idea nak letak kat mana trademark aku nie
Huhuhu..:D
 
Berusahalah sedaya mungkin, InshaAllah Dia akan memberikan yang terbaik


You Might Also Like

0 comments

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Najah has read 0 books toward their goal of 24 books.
hide

Broaden News




#BPT