~Dah Dekat!!!~

2:03 PM

 Salam ;D 

AAAAAAAAA!!! Dia dah dekat.. tahu tak ape? Dia, si result SPM..
Tinggal 2 hari lagi sebelum aku dapat tahu result aku. Mendebarkan jiwa aku jer..
DUP.DAP.DUP.DUP.DAP.
Semakin pantas berdegup ;l
Macam mane nie, aku tak tahu nak buat ape. Semakin tak tenang duduk. Mungkin aku kena istiqamah dalam SOLAT HAJAT dan berTAWAKAL jer kepada ALLAH..
Doakan aku yer. Harap keputusan aku nie tidak mengecewakan orang lain.
Kepada calon SPM'12, selamat berjaya..
Jangan bersedih atas apa yang berlaku dan terimalah segala keputusan seadanya.

You Might Also Like

2 comments

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Najah has read 0 books toward their goal of 24 books.
hide

Broaden News




#BPT