Giveaway by LZ

5:06 AM

tekan gambar untuk sertai bersama

Dah lama rasanya tak join giveaway ni, jadi ini merupakan beri jauh [baca:giveaway] pertama aku setelah sekian lama. Nasib baik syarat sertai hanya mudah. Hanya 6 langkah sahaja. Korang kalau nak join boleh tekan gambar di atas.

Berikan pendapat ikhlas anda mengenai blog Lady in Red Planner minimum sebaris ayat.
Saya baru jejak mata ke sana. Jadi pendapat saya hanya berdasarkan ruang pandang semata. Blog yang tampak kemas bertemakan minimalist. Meriah atau erti kata lain ruang blog yang aktif.

Ini nama facebook saya Wan Nurnajah Nabilah

You Might Also Like

4 comments

  1. wuuuuuuuu..... semoga berjaya bersama2 ye najah. hehehe

    ReplyDelete
  2. Good luck kak Najah utk GA. hihi. :D

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz.html

    ReplyDelete

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Najah has read 0 books toward their goal of 24 books.
hide

Broaden News




#BPT