SERTAI KEMPEN NESTLE TOP SPENDER DI PGMALL SEKARANG!

10:00 AM

Asslamualaikum dan hi semua!

Apa kabar kalian semua? Tak sangka ya kita sudah berada di bulan kemerderkaan iaitu bulan Ogos. Rasa seperti baru sahaja kita masuk tahun 2020, tup tup sudah di bulan 8. Ini mungkin disebabkan wabak Covid-19 yang menimpa kita dan tempoh berkurung yang kita hadapi pada tahun ini. Cakap pasal PKP, kerajaan berusaha keras membantu rakyat dalam menjaga kebajikan dengan menghadirkan pelbagai inisiatif sepertinya moratorium, bantuan wang dan lain-lain lagi. Yang terbaru pula, E-Penjana yang boleh dituntut dengan mendaftarkan diri dalam aplikasi MySejahtera dan tuntutnya di mana-mana 3 apps e-wallet. Bila dah dapat duit E-Penjana tu, bolehlah kita membelanjakan duit tu di PGMALL.


Bagi yang pertama kali mendengarnya, PGMall ni merupakan sebuah pusat beli belah atas talian yang dah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi dan satu-satunya platform E-Dagang tempatan nombor 1 di Malaysia. PGMall juga tercatat dalam laporan Iprice Insight sebagai Top 3 laman web E-dagang yang terbaik di dalam Malaysia. Pelbagai barangan yang dijual di PGMall seperti barangan wanita, makanan, barangan lelaki dan lain-lain lagi. Yang lagi menarik apabila PGMall turut menerima cara bayaran menggunakan e-wallet dan juga jenis pembayaran lain seperti perbankkan atas talian atau kad kredit/debit. E-wallet yang boleh digunapakai dalam PGMall ni ialah Touch ‘N’ Go, GrabPay, Boost dan Maybank QRPay. Bagi aku ini suatu hal yang baik dan memudahkan aku kerana aku juga kerap membeli dengan perbankkan atas talian dan juga pakai ewallet TnG. Boleh dapatkan PGMall dengan memuat turun aplikasi PGMall di telefon atau melayarinya di komputer.

 

Terkini, di PGMall sedang berlangsung kempen ‘Nestle Top Spender’ sepanjang bulan Ogos ini. Nestle ni antara satu syarikat makanan terkemuka yang mengeluarkan produk-produk seperti Milo, Maggi, Nescafe dan banyak lagi. Banyak pula promosi dan tawaran yang menarik yang boleh kita dapatkan dalam kempen ini. Boleh klik di sini https://pgmall.my/nestle-top-spender-august untuk tahu lebih lanjut.

Aku boleh jamin hampir kesemua rumah di Malaysia miliki produk Nestle ni, kan? Jadi memang kena rebut peluang ni tau. Terus pilih produk sekarang, add to cart dan langsung proceed dengan pembayaran. Menariknya, dengan pembelian RM80 ke atas, kita akan mendapatkan potongan sebanyak RM8 off. Lepas tu, kita akan berpeluang untuk menjadi salah seorang 16 pemenang mingguan dan menang RM50 Grab + PGMall Voucher ataupun lagi syok jika terpilih menjadi antara 3 pemenang bulanan dan menang RM100 Grab + PGMall Voucher. Okay, kalau kalian buntu nak beli apa tapi teruja yang amat untuk sertai, aku boleh cadangkan beberapa produk Nestle yang aku kira menarik dan berbaloi untuk dibeli. Tapi kena rebut cepat-cepatlah sebab stok terhad tu. Nanti terlepas menyesal.

 

Bagi penggemar Milo, lagi-lagi yang suka buat Milo Tabur kat rumah tu, kalian boleh dapatkan 3 tin Milo Activ Go 1.7kg (dengan edisi terhad rekaan vintage tahun 1950’s yang sumpah Kool!)  dengan harga serendah RM93 ditambah pula akan dapat percuma 2 Maggi Pazzta. Berminat, boleh tekan sini https://pgmall.my/MILO-ACTIVE-GO-Limited-Edition-Vintage-Tin-1950-17kg-Buy-3-Free-2-Maggi-Pazzta8078006567238 untuk add to cart.

Untuk yang minat kopi seperti aku, jangan khuatir, ada juga produk yang aku boleh cadangkan untuk kalian. Kalau pernah rasa Nescafe Gold, kalian pasti tahu kenikmatan mencicip rasa kopinya gimana kan. Kalian kini boleh dapatkan 2 Nescafe Gold Jar 200g dengan harga murah disamping akan dapat percuma kad Sephora bernilai RM20. Boleh hadiahkan kepada yang tersayang kad Sephora tu. Hehe. Tekan sini untuk beli https://pgmall.my/Nescafe-Gold-Coffee-Jar-200g-Buy-2-Free-Sephora-Gift-Card7360051527282

KitKat juga ada promosi sekarang ni. Beli yang KitKat pack 20+6 17g tu, kita akan dapat percuma satu Minion Cooler Bag yang comel. Dah tentu ada potongan harga juga ya. Klik sini  https://pgmall.my/Nestle-KITKAT-2F-Chocolate-Pack-206-Free-Minion-Cooler-Bag3727291524831

 

Selain itu, bagi pengguna mudah alih, PGMall ada menawarkan ‘Shake The World’ untuk pengguna baru. Terhad untuk satu redemption sahaja. Kalian akan dapat RM3 Off lepas daftar tu, yang ni akan terus masuk ke PGMall C-Wallet dan boleh Shake The World sebanyak dua kali sehari (sebelum dan selepas 12.00 tengah hari). Kalau dah daftar, bolehlah gunapakai PGMall C-Wallet dan akan dapat banyak baucer promosi menarik yang menanti untuk di redeem.

Kalian juga boleh main ‘Whats in the Box?’ yang mana dalam tu tersembunyi pelbagai promosi yang memikat hati kita. Terhad sehari sekali sahaja. Macam aku pernah buat sebelum ni, aku dapat RM0.30, jadi nilai ni akan terus masuk ke C-Wallet aku. Boleh beli barang pakai ni.

Dah tu tunggu apa lagi tu? Bagi menyahut saranan kerajaan yang lebih menggalakkan kita untuk berada di rumah, elok sangat kita beli dengan PGMall sahaja untuk keperluan kita. Baik cepat-cepat pergi grab sebelum barang yang nak tu dah habis!

 

Layari https://pgmall.my/home sekarang!

 

Tentang PGMall

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=449
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

 

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #Whatsinthebox #Shaketheworld #Nestletopspender #Nestle #Milo #Kitkat #Nescafe

You Might Also Like

0 comments

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Najah has read 5 books toward her goal of 50 books.
hide

Broaden News