Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017

7:31 PM

Klik banner untuk join


Assalamualaikum dan Hi korang!

Jom kita join satu Giveaways yang dianjurkan oleh rakan blogger kita, Qiya Saad. Hadiah yang akan diberikan berupa wang tunai untuk 3 pemenang bertuah. Wahhh!! Bukan senang nak dapat duit percuma kan? Jadi apa lagi guys, ayuhlah kita menyertainya.

ps: tapi sebaiknya niatkan kita join tu untuk mengeratkan hubungan silaturrahim sesama blogger. Menang itu yang kedua.

You Might Also Like

17 comments

  1. good luck kak ekin pun join gak

    ReplyDelete
  2. yeaayy.. ada GA la.. nanti nak join la.. TQ Najah sebab war2 kan..

    ReplyDelete
  3. Thanks sebab sudi join GA Qiya yg tak seberapa ni.

    Sila semak Senarai Peserta Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017 ni ye...

    http://www.qiyasaad.com/2017/11/senarai-peserta-giveaway-cash-rm100-by.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan..dari GA yang sama :)

    good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/giveaway-cash-rm100-by-qiya-saad-for.html

    ReplyDelete
  5. Hai!

    Terima kasih kerana sabar menunggu keputusan pemenang.

    Sila semak Senarai Pemenang Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017.

    http://kializer.com/30Vq

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

Broaden News




#BPT