GIVEAWAY "KE KOREA DAH KITA..."

1:35 AM

nak grab this ole ole? tepuk gambar nie dulu

Salam

Eh, ke korea ke kita?

jawapannya tak.

Dia yang ke korea dah dia T.T

so, alang alang dah ke korea bolehlaa pas pas skit ole ole tu ke sini.. kuikui

Kawaii~~~

You Might Also Like

4 comments

  1. gud luck k...I pun join jugak...hehe

    ReplyDelete
  2. Salam. singgah dari GA same. Good Luck! ;)

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html

    ReplyDelete
  3. olla ! all the best yaa .. ~ hehe

    ReplyDelete
  4. blogwalking.. dari segmen yang sama..
    Let's join this daebak giveaway!
    Banyak hadiah menarik seperti official album infinite, replika jersey, topup dan macam2 lagi! Cepat2! Tarkh tamat : 15 Jun 2014
    http://eiracomeyh.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Najah has read 0 books toward their goal of 24 books.
hide

Broaden News




#BPT