Guess My Weight Giveaway

9:24 PM


Assalamualaikum dan hi semua!

Setelah sekian lama aku tidak sertai bagijauh [baca:giveaway], akhirnya aku tertarik nak masuk benda ni. Giveaway ini anjuran daripada Abam Kie, salah satu daripada rakan blogger pantai timur. Yang menariknya pasal giveaway ni, Abam Kie suruh teka dia punya berat. Cewaaaahhh.. Jarang tau orang buat giveaway ni sebab yalah, selalunya orang malu. Jadi dengan berbesar hatinya, aku akan mula meneka berapakah berat Abam Kie. Semua syarat yang kena follow tu saya dah buat tinggal meneka aja.

Berat Abam Kie : 83.8kg

Betul tak? Kalau tak betul, mungkin penimbang tu rosak kot. Kena pakai penimbang saya baru saya dapat menang giveaway ni. Hahahaha

Nak join juga? boleh, tekan je gambar Abam Kie tu. Lepas tu, follow semua syarat yang telah ditetapkan.

You Might Also Like

17 comments

  1. hahaha boleh pulak salahkan penimbang! Good luck najah :D

    ReplyDelete
  2. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Good luck yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih byk2 sbb sudi menyertai GA yg abam kie anjurkan. I really appreciate your effort and support. Keep it up and Good Luck!

    ReplyDelete
  4. hahahaha. lol. nak join gak ah gini!

    ReplyDelete
  5. yeayy dah join jugak. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. good luck awak. semoga ada rezeki. by the way, saya follow sini ye ? saya suka la awak punya blog ni, penulisan awak...beza betul dengan blog saya yang taak seberapa ni. tak sabar nak tunggu entri seterusnya. kalau sudi meh lah singgah blog saya. saya followers ke 417

    ReplyDelete
  7. Terima kasih byk2 sbb sudi menyertai GA yg abam kie anjurkan. I really appreciate your effort and support. Keep it up and Good Luck!

    ReplyDelete
  8. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Terima Kasih atas komen. maaf tak sempat nak balas satu2. InshaAllah saya akan bw nanti.huhu

    ReplyDelete
  10. singgah sini.jemput baca entri saya dan kongsikan hobi anda :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/08/hobi-zaman-kanak-kanak-sehingga-dewasa.html

    ReplyDelete

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Najah has read 0 books toward their goal of 24 books.
hide

Broaden News




#BPT