Segmen Pencarian Bloglist by ombak Bergigi

12:42 AM

Klik banner untuk join

Assalamualaikum

Malam-malam macam ni, aku ada terjumpa segmen bloglist. Apa lagi terasa ingin joinla. Segmen ini dianjurkan oleh blogger Ombak Bergigi.

Syarat yang dikenakan mudah sahaja. Follow blog, follow ig, buat post, letak banner, komen dan siap!

Jadi apa lagi, jom sama-sama kita join. Manatau kalau ada rezeki blog kita akan dimasukkan dalam Ombak Bergigi.

You Might Also Like

2 comments

  1. goodluck!! ramai betul yg buat contest bulan september ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, kadang tak terdaya nak join semua

      Delete

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

Broaden News




#BPT