October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

7:44 PM

Tekan banner untuk bersama bergaya menyertainya

Assalamualaikum!
Ada satu giveaway ni, aku nak join semalam lagi tapi aku tersalah baca tarikh tutupnya menyebabkan aku tak jadi join. Tapi hari ini, bila aku bacanya kembali ternyata tarikh tutupnya pada 12 November 2017 bukannya Oktober. Waduhh!!

Dianjurkan oleh blogger Siqahiqa, giveaway ini berjaya memancing perhatian aku sebagai seorang readers. Tambahan pula, melihatkan hadiah yang akan diberi juga lumayan iaitu

1. Hati Ini MilikMu - Yasmin Mogahed (versi Bahasa Melayu)
2. How to be Interesting (In 10 simple steps)

Sangat menarik dan memikat hati melihat hadiah tersebut. Aku ini memang teruja bila berjumpa buku, lagi-lagi ada giveaway yang nak bagi buku. Syok habis. Harapnya aku terpilih sebagai salah satu pemenang giveaway ini. Doakan aku ya teman-teman!

Let's make reading, a lifetyle of Wawasan

You Might Also Like

11 comments

  1. waa moga rezeki kita bersama. haha. aku teringin nak baca yasmin mogahed tu. hehe

    ReplyDelete
  2. Thank you Najah support my first GA. Best of luck tau :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segmen yang sama! :D

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segmen yg sama! Goodluck :D

    ReplyDelete
  5. Hai, blogwalking dari Giveaway yang sama :) :)
    Follow sini = 349

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah, dah jadi pemenang utk GA ni.. :)

    ReplyDelete
  7. hi.. saya singgah sini sambil follow awak. saya dari blog diarialialiyana.blogspot.my

    ReplyDelete

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Najah has read 0 books toward their goal of 24 books.
hide

Broaden News




#BPT