BioXcellent Cupplus White | Bukan Produk Beshe Beshe!

8:00 AM

Assalamualaikum dan Hi korang!


Posting kali ini khas untuk wanita tak kiralah yang dah tua mahupun yang masih anak dara. Mereka yang menjaga kesihatan dan yang mahukan kecantikan untuk badan mereka sangatlah dialukan baca apa yang aku nak bagitau lepas ini. Sekarang ini zaman mencabar, dimana kita mudah dapat penyakit jika tidak menjaga kesihatan kita. Kadang tu dengan pemakanan kita pun boleh mengundang penyakit kepada kita. Nak tak nak kita kena mulakan penjagaan badan kita sekarang kerana masih belum terlambat untuk kita kekal sihat.

Wanita oh wanita, sering mengeluh jika ada yang tak kena dengan badan mereka, lebih-lebih lagi di bahagian payudara dan kulit mereka. Ini merunsingkan mereka kerana kalau yang sibuk dengan kerjaya amat sukar untuk meluangkan masa demi diri mereka.Tak kurang juga buat surirumah mahupun jenis yang pemalas (yang pemalas ni lagilah, masa ada tapi sentiasa tak cukup untuk diri sendiri). Lepas tu, apa konklusinya untuk atasi hal ini?



Jadi salah satu cara kepada masalah itu adalah BioXcellent Cupplus White. Ia merupakan sebuah produk istimewa untuk payudara dan kecerahan kulit. Malah ramuannya mengandungi
  • Maltodextrin
  • Fructose
  • Gum Acacia
  • Tricalcium Phosphate
  • Serbuk Jus Strawberry
  • Serbuk Jus Betik
  • Pueraria Lobata
  • Serbu Red Beet
  • Citric Acid
  • Serbuk Fenugreek
yang diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan payudara dan kulit cerah bersinar. Yang pasti produk ini selamat untuk digunakan. Disamping itu, standard penyulingannya juga telah di luluskan oleh KKM dan GMP. Sudah hampir 5 tahun BioXcellent bergerak aktif sejak kemunculannya pada tahun 2013. BioXcellent juga telah menghasilkan beberapa produk yang lain selain Cupplus White seperti Tripetide Colla With Diamond, W.Line Fiber, Gout Xcid dan Slenbrn White. Semua produk ini seperti yang aku telah katakan bukan cincai-cincai buat. Ia dihasilkan dengan penyelidikan dan kajian terlebih dahulu untuk memastikan keberkesanan dan keselamatan pengguna. Oleh itu, tidak lah kalian rasa bimbang untuk consume dan ambil produk ini sebagai supplement kalian.


Untuk lagi menyakinkan korang yang produk ini bukan beshe-beshe, khasiatnya bukan semata menganjalkan payudara dan kulit tetapi banyak lagi kelebihan lain yang boleh kita peroleh sepertinya
  • Menambah saiz payudara, menjadikan ia lebih pejal, tegang dan terangkat.
  • Memadatkan punggung yang mengendur & jatuh
  • Mencerah serta menggebukan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menganjalkan kulit yang melendut dan kedutan halus pada Payudara.
  • Mengetatkan vagina, mencegah keputihan dan senggugut
  • Menghangatkan hubungan suami isteri
  • Menambah tenaga dan kecergasan
  • Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
  • Membentuk payudara lebih padat berisi.
  • Menghalus dan menegangkan kulit payudara.
  • Menaikkan payudara kendur & jatuh
  • Mencantikkan payudara leper
  • Memontokkan payudara
Banyak bukan kelebihannya? Sebab tulah aku sarankan pada kalian untuk mengambilnya. Aku pun dah cuba dan masih dalam tempoh masa untuk merasai kesannya. Semasa di Bukit Gambang Resort City, banyak aktiviti lasak yang aku lakukan dan itu merisaukan aku. Bimbang badan makin lesu dan layu hingga aku consume Cupplus White. Terasa semakin segar, bertenaga seperti baru lepas dicas. Payudara juga terasa anjal dan yang paling best keputihan makin berkurang! Itu yang seronok sebab aku memang ada masalah keputihan. Huhu.



Cara pengambilannya juga mudah. Anda hanya perlukan 1 skop (20grams) BioXcellent Cupplus White, 200/250ml air suam dan gelas/shaker. Masukkan 1 skop (20grams) BioXcellent Cupplus White tu kedalam air suam kemudian kacau/goncangnya sehingga larut dan sebati. Selepas itu minum dengan serta merta. Kesan awal dalam tempoh 7 hari tapi perlulah diingatkan setiap orang lain kesannya.


Di bawah ini ada video cara bancuh yang aku buat.


Kalau masih tak yakin, jangan bimbang, produk BioXcellent ini keluaran tempatan yang terjamin dan diiktiraf Asia Pacific Super Health Brand Excellence, 100% Natural dan ada GMP Certified. Kalian juga boleh mendapati produk ini di drugstore terdekat anda seperti Watsons. Malah boleh juga mendapatnya secara online di website BioXcellent.

HARGA :
BioXcellent Cupplus White - 700g (30 hari)
RM66
(Termasuk postage jika beli terus dari HQ)

Untuk sebarang pembelian atau maklumat lanjut, sila layari :-

Website
https://www.bioxcellent.com/

Facebook
https://www.facebook.com/bioxcellentherbs/

Instagram
https://www.instagram.com/bioxcellent/


You Might Also Like

2 comments

  1. Hai kak.Rabia baru BW blog kak.wow macam menarik produk ni.Cantik lah kak nnti.

    ReplyDelete
  2. Adakah anda menjumpai kotak komen?

    ReplyDelete

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Najah has read 0 books toward their goal of 24 books.
hide

Broaden News




#BPT