Kayliz Granola Oat! Enak dimakan, kesihatan terjaga!

10:00 AM


Assalamualaikum dan Hi Korang!

Selamat berhujung minggu bagi yang cuti dan selamat bekerja bagi yang sudah masuk kerja. Dalam menjalani kesibukan seharian, kita haruslah menjaga pemakanan kita. Jangan disebabkan kerja hingga pemakanan kita terabai. Bila kita tidak menjaga pemakanan kita, kesihatan kita secara tak langsung turut terjejas dan itu tentunya akan menyusahkan kita di masa hadapan.

Disebababkan aku sayang kat korang, dan inginkan korang sentiasa sihat dan terjaga pemakanannya, aku akan kongsikan satu jenis produk pemakanan yang mana, produk ni bukan sahaja sihat malah ia juga sedap.

KAYLIZ GRANOLA OAT!
Crunchy, Delicious, & Healthy!

Aku ni kurang gemar makan oat sebenarnya dan lebih menggemari nestum, tapi yang ni lain. Rasa dia tak seperti oat-oat yang pernah aku makan. Dahlah sedap, crunchy pula tu. Aku promote dan bagi mak aku serta sepupu aku makan lagi. Bukan setakat itu saja, Kayliz granola oat ni boleh dimakan begitu saja dan sangat sesuai dijadikan snack sambil nonton. Meh aku terangkan sikit kelebihan Kayliz Granola Oat ni.

Lalu apa itu granola?

Granola ni merupakan makanan yang sihat dimana ia terdiri daripada bijirin, oat, buah-buahan kering serta madu. Ia juga hampir sama dengan oatmeal, dari segi manfaat pemakanannya. Masing-masing makanan berkhasiat.

Kayliz mengandungi 4 bahan utama iaitu Oat, Sweet Potato, Chia Seed dan juga Honey. Setiap bahan itu memiliki khasiatnya sendiri. Disebabkan bahan-bahan itu, Kayliz ni dapat :

  • Meningkatkan penghadaman
  • Menurunkan berat badan
  • Mengurangkan kolestrol
  • Meningkatkan tahap tenaga
  • Mencegah Kanser
  • Mencegah Anemia
  • Bagus untuk penjagaan kulit
  • Menjaga kestabilan tekanan


Kayliz granola ini juga mengenyangkan. Sesuai dimakan dengan perut kosong, tapi kalau makan selepas makan boleh juga cuma akan terasa padat sikit. Sebabkan itulah Kayliz dikatakan dapat bantu mengurangkan berat badan kita. Dah makan dia saja kenyang, memang tak makan nasi laa.


Kayliz ini juga merupakan produk keluaran bumiputera yang mana milik Syarikat Care Liz Resources. Ia tidak mengandungi pewarna tambah, perasa tambahan, gula tambahan serta kurang gula. Untuk merasai pengalaman makan makanan sedap Kayliz ini, korang boleh dapatkan nya di sini

HARGA : RM 17.90
FACEBOOK : https://www.facebook.com/kaylizHQ/
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/kaylizhq/
WHATSAPP : 011-10906902 / 019-6255010

Korang juga boleh tengok video review aku pasal Kayliz tu kat bawah ni.


Beli tau, serius sedap!

You Might Also Like

7 comments

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

Broaden News




#BPT