SUPPORT ME!! POKUCU Contest

10:59 PM

Klik pada banner untuk ikut serta

Assalamualaikum!
Banyak sungguh 'contest' yang berlangsung sepanjang bulan september ni. Setakat ni rasanya dah lebih 5 yang aku jumpa. Tapi tak apa, pertandingan sebeginilah yang menghidupkan suasana di dunia blog. Malah turut mengeratkan tali persaudaraan antara kita dan blogger yang lain.

Untuk posting kali, aku join GA yang dianjurkan oleh Pakucu dan juga Sis Hawa. Ini bukan calang-calang GA, kerana hadiah yang ditawarkan begitu menarik, kacak bergaya. Iya, kalau tak percaya, meh aku kongsi sikit apa yang ingin Pakucu hadiahkan kepada pemenang.

1. Kos pembelian sebuah domain (dot.com) berserta dengan kos pemasangan dan yurannya sekali ditanggung selama setahun untuk seorang pemenang utama. 
dan design keseluruhan ke atas blog juga ditanggung. (design daripada sis Hawa. Cantik tau design rekaan sis Hawa ni. Tengok SINI
2. Hadiah sampingan untuk 2 orang pemenang bertuah.

Menarik kan? Jadi, kalian semua kena lah sertai GA ini. Tak rugi pun kalau sertai. Tarikh tamatnya pada 15 Oktober 2015. Jangan lepaskan peluang!

Komentar untuk blog Pakucu :

Sebuah blog yang bersih dan tersusun. Tampak gaya maskulin dengan pemilihan warna ungu dan hitam. Tempoh masa untuk 'loading' blog juga tidak lama dan hanya sekejap sahaja. Sangat mesra blogging ditambah pula dengan Pakucu yang selalu rajin update blog. Kalau dirumuskan, kulit blog [baca:blogskin] Pakucu ini sangat bertepatan dengan tema blog yang dibawa Pakucu iaitu Lifestyle, Travel, Food, Review, and Photography.

(pssss.. masa mula-mula tengok gambar Pakucu dekat the owner tu, terkejut sebab ingatkan Zamarul Hisham tapi rupanya Pakucu. Hehehe. Posing dan sudut ambil Pakucu dalam gambar tu menampakkan ada mirip Zamarul Hisham. Mungkin mata saya ja yang nampak macam tu.)

You Might Also Like

3 comments

  1. good luck , CCL baru follow sini dari Contest yang sama http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/09/cpuv-nuffnang-tiguan-sustenance-costa.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Najah has read 0 books toward their goal of 24 books.
hide

Broaden News




#BPT