GIVE AWAY HADIAH MISTERI DARI ASTRAVELER

2:58 PM

tekan sini untuk join


Assalamualaikum dan hi korang!

Baru buka blog hari ni (tapi sekejap je jenguk) dan ternampak ada jemputan giveaway dari rakan blogger kita. Dua kali pula tu. Heheh. Maaf sebab saya baru perasan invitation tu. Jadi untuk itu, saya dengan berbesar hati dan seluruh badan menyertai giveaway yang dianjurkan itu dalam kadar yang segera. Cewaah! Giveaway ini dianjurkan oleh blogger Julia Tarmidi, bermula pada 22 November dan bakal berakhir pada akhir tahun ini, iaitu pada 31 Disember 2017. Lama juga tempoh giveawaynya tapi itu bukan bermakna kita harus berlengah-lengah dalam menyertainya. Kalau berkenaan syarat, mudah aja. Hanya perlu ikuti 3 langkah utama saja, follow blognya dan juga follow fbnya. Gampang bukan?

Jadi apalagi harus ditunggu-tunggu, ayuhlah kita bersama-sama memeriahkan giveaway ini dengan menyertainya! Kedatangan kalian amatlah dihargai dan diraikan. Sahuti saja seruan aku ini, tidak rugi apa-apa pun. Kalau nak sertainya, klik di sini atau pada gambar di atas.

Menang kalah itu bergantung pada rezeki masing-masing ya teman-teman. Yang penting kita enjoy menyertai giveaway atau contest yang dianjurkan oleh rakan blogger kita :)

You Might Also Like

7 comments

  1. Ccl tag .jemput join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    ReplyDelete
  2. Hai,jom join GA ni

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  4. follow and singgah dari segmen sama

    ReplyDelete
  5. dah join jugak GA ni! Goodluck najah :D

    ReplyDelete

Thanks kerana sudi meluangkan masa membaca blog ini.
Sebarang kata-kata boleh lontarkan di ruangan ini.
Moga-moga kita bisa berbalas komen

GoodReads

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Najah has read 0 books toward their goal of 24 books.
hide

Broaden News




#BPT