Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

11:11 PM

Assalamualaikum dan Hi korang!

Banyak juga contest dan giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger kita bulan ni. Sampaikan sempat nak join semua tu. Hanya sertai pada yang sempat ja. Dan ini salah satu yang sempat! Wuhuuu.. Giveaway ini merupakan Comeback Giveaway daripada blogger Raydah Alhabsyi setelah sekian lama dia menyepi dari dunia blog. Oleh itu, sebagai tanda sokongan sesama blogger, aku dengan berbesar hatinya menyertai giveaway yang dianjurkan oleh dia. Harap penyertaan aku memeriahkan sikit suasana giveaway tu. Heheh.

Kalian tu, bila lagi nak join? Mohlaa sertai juga. Lagi ramai lagi meriah.

Tekan sini untuk join


[notakaki : jangan lupa baca review filem aku yang terbaru iaitu Kartini 2017]

You Might Also Like

11 comments

  1. Alhamdulillah. thnk you so much sebab sudi join. all da best n semoga bertuah ye.
    List participants Ray dah update k. muahh

    ReplyDelete
  2. Salam singgah lagi :)

    Anda dijemput join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  3. gud luck najah.. sis pon baru aktif blogging. jgn lupa support sis juga kalau bminat.

    Jemput join GA :)
    https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete
  4. goodluck awak! nanti free, join GIVEAWAY kita plak ye, nanti dapat upah gula². Hehehee gurau manja. http://www.lubukseni.com/2017/11/lubuk-seni-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Good luck, semoga ada rezeki awak. Follow awak dari 'GIVEAWAY RAY'. Salam kenal dari Penang :) #373

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari entri yang sama ..Good Luck yer

    https://caramelmacchiyato.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  7. good luck Najah dan salam kenal dari blog Umi Fuzy

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  8. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  9. Hello visit here ! feel free to join my giveaway ;)

    http://princessdreamerdairy.blogspot.my/2017/12/giveaway-giveaway-by-princess-fazz-my.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

Broaden News




#BPT