Sis Gee First Giveaway

12:25 AM

tekan sini untuk join


Assalamualaikum dan hi korang!

Hari ni, akhirnya aku berkesempatan untuk join giveaway pertama yang dianjurkan oleh rakan blogger kita iaitu sis Gee. Sis Gee ni aku kenal selepas aku join group Blogger Pantai Timur. Best tau group tu. Rasa bersyukur sangat dapat join group dan berkenalan dengan blogger yang hebat dan bergaya, yang salah satunya Sis Gee. Hehehe. Jadi, untuk itu, aku menyeru kepada semua blogger yang baca post aku ini untuk turut sama menyertai giveaway pertama anjuran sis Gee ni. Moga-moga penyertaan kita ini menggempakkan suasana giveaway.

Syaratnya mudah tapi hadiahnya menarik tau! Baik cepat-cepat join sebab giveaway ni akan berakhir pada 12 Disember 2017. Dah tak lama, pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan 12.

You Might Also Like

7 comments

  1. akak pun baru join, good luck Najah

    ReplyDelete
  2. tenkiu najah sudi support GA Gee...

    senarai peserta boleh check kat sini :
    http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

    good luck najah!!

    ReplyDelete
  3. dtg singgah dr segmen yg sama. hiii

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
sila tinggalkan komen anda
Insya-Allah, komen anda amat dihargai dan berharga

Thanks kerana sudi meluangkan masa

Broaden News




#BPT